בניית אתרים

נעמה דור - חוויות בדרך


   

מסלול מתקדמים אל שמורות הטבע של סין
טיול ראשוני ומיוחד בן 20 יום היוצא אל חלקיה הפחות מתויירים של סין ומתרכז בכמה משמורות הטבע היפות והמרשימות שיש לסין להציע. הטיול מיועד למי שראה כבר את סין בפעם הראשונה, התאהב באתריה ואנשיה ורוצה טעימה נוספת.

   

טיול קלאסי אל סין – מבחר תאריכים בספטמבר - אוקטובר

מסלול טיול קלאסי הכולל בתוכו ביקור במחוז גווידז'ו, מחוז שנפתח למטיילים מערביים בשנים האחרונות ומציע מפגש עם פשטות, מסורת, נופי הרים המשופע בטרסות אורז ובני המיעוטים הדונג והמיאו. המסלול משלב בין צדדיה השונים של סין: ערים גדולות וקטנות, כפרים, טבע, היסטוריה, אנשים, דת ומקומות ומחוזות מיוחדים המציעים דברים קצת שונים. מחירי הטיולים כוללים את כל העלויות הקשורות לטיול.

   

טיול אל סין הכולל את שמורת הטבע JIU ZHAI GOU – ספטמבר

מסלול טיול קלאסי אל סין ובנוסף ביקור בשמורת הטבע JIU ZHAI GOU, שמורת תשעת העמקים, ושמורת הדרקון הצהוב, HUANG LONG, שבצפון מחוז סיצ'ואן. הביקור בשמורות מביא מפגש אם מראות אגמים בגווני כחול וירוק, צמחיה עשירה במקום, אוכלוסיה טיבטית וצד אחר של סין. הלינה במהלך הביקור בשמורת הטבע מבוססת על מלון שרתון 5* שהוא האופציה הטובה והנוחה ביותר למגורים. 

   

טיול אל סין למתקדמים – 22 יום - ספטמבר

מסלול טיול המיועד למטיילים שכבר ביקרו בסין ומעוניינים להכיר חלקים מופלאים ומיוחדים בסין. מסלול טיול מגיע אל שמורות טבע נוספות ומעבר באזורי כפרים קטנים ומסיים בביקור על ההר הצהוב, אחד מהמקומות הידועים בתרבות הסינית.

   

מסלול טיול קלאסי במהלך חודשי הקיץ – 19 יום – יציאה 8/8/10  

מסלול טיול קלאסי הכולל ביקור מורחב במחוז יוננאן באזור הצפוני בעיר זונג דיאן שקיבלה את השם ארץ השאנגרילה. זונג דיאן הינה עיר טיבטית בנוף הרים ומשמשת כמרכז טיבטי. בנוסף ביקור בטרסות האורז המרהיבות שבצפון גווילין. 

   

טיול למערב סין – דרך המשי
טיול אל מערבה של סין, אזור דרך המשי האגדית ואוצרותיה. מפגש עם ערים ישנות, מקדשים ומסגדים, אוכלוסיה מרכז אסייתית ומראות אחרים.

   

טיולים למטייל העצמאי

רוצה לארגן טיול עצמאי לסין אך לא יודע היכן או מתי כדאי לבקר? נעמה דור, מתמחה בבניית מסלולי טיול למטייל העצמאי, אל חלקיה השונים של סין, אוזבקיסטן וגיאורגיה, תשמח לסייע לכם בבניית מסלול הטיול המותאם לצרכיכם: בדגש על אורך ומשך זמן המסלול, התקציב, עונות השנה, סגנון ואופי הטיול המתאים לכם. צרו קשר וקבלו פרטים נוספים.

נושאים ומידע נוסף של נעמה על סין

טיולים גיאוגרפיים:

למי שלא מכיר:

שמי נעמה דור ואת חברת "חוויות בדרך" הקמתי אחרי כ – 10 שנות הדרכה וארגון טיולים בתחום התיירות במזרח הרחוק ובמרכז אסיה.

 

אני מתמחה בארגון מסלולי טיולים אישיים וקבוצתיים, מ – 2 מטיילים ומעלה, אל חלקיה השונים של סין, אוזבקיסטן וגיאורגיה, פיתוח מסלולים ייחודיים מסלולי-נושא, ייעוץ ובהדרכה. מתן הרצאות לחוגי בית או מוסדות.

 

מטיילים פרטיים וקבוצות המעוניינות לטייל מוזמנים ליצור קשר טלפוני לשיחה ראשונית ופגישה שבה אוכל להציע מגוון מסלולי טיול בהתאם לתחומי העניין שלכם, קצב הטיול, תקציבכם וזמנכם, בהתבסס על הידע המקצועי שאני מביאה. אני מציעה גם מסלולי הטיול מתאימים למטיילים שומרי מסורת.

 

לפני מועד היציאה לטיולכם נערוך מפגש פרטני ובו נעבור על מסלול הטיול היומי, על לוחות הזמנים והאתרים, על סדר היום, על מנהלות, פרטים טכניים כאלו ואחרים  - כל זאת כדי להכין אתכם לטיול מרתק וחוויה ייחודית.

 

תוכנית הטיול כוללת הכנת מסלול טיול מפורט לפי הימים, הזמנת טיסות בינלאומיות המתאימות לכם, הזמנת טיסות פנים והזמנת שירותי הקרקע: מלונות, מדריכים מקומיים, נהגים מקומיים עם רכב צמוד לשעות הפעילות, מופעים, ארוחות מיוחדות ואופייניות לכל מקום, ופגישה אישית לפני מועד היציאה שמיועדת להכין אתכם לטיול. גם לאחר שאתם יוצאים מהארץ אני ממשיכה לעקוב וללוות אתכם מכאן, לאורך כל הטיול.

 

אני מאמינה שטיול הוא אוסף של חוויות, אותן מלקט המטייל לאורכו של הטיול, חוויות ורשמים מן הסביבה, מהאנשים שאיתו בקבוצה, מהתרבות שבה הוא מבקר, מאנשי המקום, מהטבע והנופים שמקיפים אותו במהלך הטיול, מהמאכלים והטעמים בהם הוא מתנסה בין אם ברחוב סואן, בכפר, או בארוחות הגורמה, וכמובן מהמחשבות שנולדות ועולות במוחו של כל אדם, הם אלו שלמעשה יוצרים את חוויית הטיול ומותירים בנו את הזיכרונות המופלאים מכל.

 

בבואי לבנות את מסגרת הטיול והמסלול ובהדרכת כל קבוצה אני מחברת את כל המרכיבים הללו יחדיו כך שחווית הטיול תהיה ייחודית, מהנה ומעניינת עבור כל מטייל והקבוצה גם יחד.

 

חברת "חוויות בדרך" מציעה חוויה שתלווה אתכם לאורך השנים, אני מזמינה אתכם לטייל אתנו.

 

לפרטים נוספים ולעיון במסלולי הטיול - לחץ כאן.

 

כתבה מהמקומון של רמת גן וגבעתיים

 

לפרטים נוספים:

נייד: : 052-8882611

נייח: 0777-882611

דואר אלקטרוני: dornaama@havayot-baderech.co.il

 

להשתמע ולהתראות

נעמה דור

 



נושאים נוספים

 

לעמוד הבית

טיולים שאני מציעה

סרטוני הטיולים

תמונות מסין

המלצות על ספרים

פינה חדשה למעוניינים... ספרי קריאה הקשורים לתרבות הסינית ומעבירים אותה דרך סיפור...

מתוך העיתונות

שאלות ותשובות

פורום תיירות וטיולים

בניית אתרים