תוך כמה זמן ניתן לקבל אשרה לסין?

שלום, רציתי לדעת האם מי שיש לו דרכון אמריקאי, צריך להוציא גם ויזה? תודה.
הי,

כן, צריך.

אלון

שלום, רציתי לדעת כיצד אני מוציא ויזת תייר לתקופה של חצי שנה. ואם אני מציג כרטיס הלוך חזור של חצי שנה לשגרירות האם אקבל ויזה? תודה
תשובה:

היי עמית

לא ניתן להוציא אשרה של יצי שנה ברצוף. אפשר לבקש מסגרת של חצי שנה שבתוכה תוכל להכנס ל – 2 כניסות. ברירת המחדל היא כל כניסה ל – 30 יום, לפעמים אפשר לקבל אישור על יותר ימים בכל כניסה, זה בהתאם לבקשה שלך ולשיקול הדעת של אנשי השגרירות

אם תרצה את עזרתי בהנפקת האשרה אתה מוזמן ליצור קשר

יום טוב

נעמה דור

שלום, רציתי לדעת כמה עולה הארכה של הויזה בבייג'ינג (אם אני מקבלת ויזת תייר ל- 30 יום ורוצה להאריך אותה כשאני כבר שם לעוד 30 יום)
הי,

כחמש עשרה דולר.

אלון

שלום, רציתי לדעת לכמה זמן אפשר לקבל היום ויזת תייר לסין. תודה
היי,

אשרת תייר אל סין היא למשך 3 חודשים שבמהלכם אפשר להכנס למשך 30 יום… אם יש בקשה מיוחדת אפשר לבקש שהות ארוכה יותר של עד 60 יום בפעם אחת… מעבר לכך הם לרוב לא מאשרים… אם אתה צריך שהות ארוכה יותר מ- 60 יום ונמצא במקום אחד אז אפשר לבקש בתחנת המשטרה המקומית את הארכת השהות. זה תהליך שיכול לקחת בסביבות 3 – 4 ימים… תלוי במקום שבו עושים זאת

יום טוב וטיול נעים

נעמה דור

052-8882611

שלום, רציתי לדעת: כמה זמן לוקח לשיג ויזה לסין? כמה זה עולה? עם מי צריך ליצור קשר?
שלום,
את כל המידע אודות הוצאת אשרה לסין תוכלי למצוא בדף הבא:

?CategoryID=738

צוות האתר

שלום, שאלתי היא אם הינני בעל דרכון אירופאי האם אני מחוייב באשרת כניסה לסין? תודה מראש
שלום,

למיטב ידיעתינו, התשובה היא חיובית.

צוות האתר

שלום, תוך כמה זמן ניתן לקבל אשרה לסין?
היי,

ניתן להגיש בקשה להליך מהיר שהוא מהיום למחר בתנאי שעומדים בשעות המסירה.

יום טוב

נעמה דור

שלום. אנחנו רוצים להוציא ויזה לסין דרך השגרירות סין. האם יש דברים שרצוי שנדע לפני שאנחנו מגיעים לשם? (עלויות, טפסים, מסמכים וכו') תודה.
היי,

אין משהו מיוחד שעליכם לדעת לפני.

שימי לב לשעות הפתיחה להגשת האשרות ואל תשכחי להביא את כל הטופסולוגיה המתבקשת : דרכון, צילום דרכון, תמונת פספורט וטופס שאפשר למלא במקום.

בהצלחה

נעמה דור

שלום. אני כרגע נמצא בתאילנד וברצוני להגיע לסין יבשתית מלאוס. להבנתי כדי לקבל ויזה עלי להציג כרטיס טיסה הלוך ושוב והזמנות למלונות. בגלל שאני מגיע יבשתית האם יסכימו להנפיק לי ויזה ללא כרטיס טיסה?…
השאלה:

שלום. אני כרגע נמצא בתאילנד וברצוני להגיע לסין יבשתית מלאוס. להבנתי כדי לקבל ויזה עלי להציג כרטיס טיסה הלוך ושוב והזמנות למלונות. בגלל שאני מגיע יבשתית האם יסכימו להנפיק לי ויזה ללא כרטיס טיסה? האם אתה מכיר גסטהאוסים זולים שנמצאים באיזור הגבול עם לאוס? לאיזו עיר אני מגיע והאם יש מה לעשות שם או שכדאי משם להמשיך הלאה ואם כן לאן? סה"כ בכוונתי לטייל בסין כחודשיים, האם יש אפשרות לקבל ויזה לתקופה כזו או שהיא תמיד ניתנת רק ! לחודש אחד? תודה רבה,

התשובה:
שלום,

כדי לקבל ויזה עליך להציג כרטיס טיסה חזרה לארץ או לכל מקום אחר מחוץ לסין (אני מניח שיש לך כזה גם אם הוא פתוח לשנה). עם זאת, סוכני הנסיעות, בהונג קונג לפחות, יודעים להוציא כרטיס טיסה ולאחר שהציגו אותו לקונסוליה . הסינית הם מבטלים אותו. אני לא יודע האם בתאילנד גם עושים כך. באשר למלונות זו אותה פעולה. אתה תקבל ויזה לחודש בלבד (הוראות חדשות עד חלוף האולימפיאדה), אבל תוכל להאריך אותה פעמיים בכל פעם לחודש

מעבר הגבול עם לאוס עובר בבוטן ומשם אתה עובר לצד הסיני לעיירה מנגלה. שם תוכל ללון , מלונות זולים לא חסרים שם. תוכל משם גם להמשיך לג'ינג חונג בירת חבל שישואנג-באנה היפה שהוא חלק ממחוז יוננאן.

בשישואנג-באנה תוכל לטייל ולעשות טרק יפה בכפרי מיעוטים לאורך הגבול עם לאוס ובורמה, תוכל לשכור אופניים ולרכב לאורך המייקון, לאכול מאכלי מיעוטים ועוד.

טיול נעים

אלון

שלום. אני מתכנן ליסוע מסין למונגוליה ומשם לחזור לסין ואז לטיבט.
השאלה:

שלום. אני מתכנן ליסוע מסין למונגוליה ומשם לחזור לסין ואז לטיבט.

אם אתה יכול בבקשה לעזור לי עם מספר שאלות. 1) האם ניתן להיכנס לטיבט חופשי או שצריך להוציא ויזה מיוחדת? 2) מה הפרוצדורה להוציא ויזה לסין? 3)אם אני מתכנן להכינס לסין ומייד לצאת ואז לחזור, האם זאת ויזה כפולה, שתי ויזות שצריך להוציא, או שפשוט הויזה שלי היא למספר כניסות? 4) איך פונים לשגרירות הסינית? אודה לתשובתך. שרון גטניו.

התשובה:

היי שרון

לטיבט צריך להנפיק אישור כניסה מיוחד דרך סוכן נסיעות מקומי, לא ניתן לעשות זאת מראש דרך השגרירות.

האישור המיוחד הוא בנוסף לאשרה הסינית שאתה מנפיק בארץ

כל כניסה ויציאה מסיימת את האשרה, גם אם לא ניצלת את מקסימום הזמן האפשרי שם.

מי שנכנס בפעם הראשונה יכול להנפיק מקסימום אשרה עם 2 כניסות, אתה תוכל להגיש בקשה של 2 כניסות מראש, מעבר לזה תצטרך להנפיק אשרה במהלך הטיול, או על ידי הארכה או על ידי הנפקה במדינה אחרת וחזרה אל סין.

את האשרה את יכול להנפיק בצורה עצמאית או בעזרתי (בתוספת עמלת שירות)

אם ישירות, אתה צריך להגיע אל השגרירות בימי העבודה ולהגיש את המסמכים הרצויים

אם בעזרתי, צריך להעביר אלי את המסמכים ואנחנו דואגים להגשה והנפקת האשרה

מוזמן ליצור קשר אם מתאים לך שירות זה

יום טוב

נעמה דור

אלון שגיב, נעמה דור הבהרה
עשינו מהפכה - כאן יכולה להיות המודעה שלך
אם לא תפרסם - איך יבואו

צור קשר

יש לכם משהו להגיד לנו? כיתבו לנו ונשמח לשמוע.