אשרת מעבר דרך סין

באם אני מתכננת להיכנס לסין ע"מ לעבור למונגוליה האם אני זקוקה לויזה?
היי,

כן את צריכה! יש מה שנקרא אשרת מעבר למקרה כזה, אם יש מסגרת של 8 שעות בין לבין (אם אני זוכרת נכון). אך המחיר שלה הוא גבוה יותר מאשרה רגילה, אז אולי כדאי לך לעשות אשרה רגילה.

יום טוב

נעמה דור

בבקשה מידע או גורם לביצוע ויזה עסקים ל- 1 שנה לסין (לא פחות משנה) עם אופציה להארכה לעוד שנה מה הדרישות… טפסים שנדרשים… ואם ניתן לקבל הויזה מיידית?

הי,
תפנה לשגרירות הסינית, תמלא את הטפסים ותציג מכתב הזמנה מחברה המבקשת לתת לך ויזת עסקים לשנה כיוון שאתה עומד להגיע בתכיפות גבוהה לסין.

אלון

בוקר טוב איזה מסמכים צריך לצורך קבלת ויזה לסין? האם צריך להיות נוכחים או שליח יכול להגיע עם המסמכים?
שלום,

כל הפרטים נמצאים בדף הבא:

?CategoryID=738

אם אין ברצונך להגיע באופן אישי לשגרירות, את יכולה ליצור קשר עם נעמה דור שמטפלת בנושא זה.

?CategoryID=649

אפשר לשלוח נציג בשמך לשגרירות.

בברכה,

צוות האתר

אלון שגיב, נעמה דור הבהרה
עשינו מהפכה - כאן יכולה להיות המודעה שלך
אם לא תפרסם - איך יבואו

צור קשר

יש לכם משהו להגיד לנו? כיתבו לנו ונשמח לשמוע.