האם גם בעלי דרכון אוסטרי זקוקים לויזה?

אם אני נוחת בהונג קונג ויוצא לשנזן למספר ימים ולאחר מכן חוזר להונג קונג, האם אני צריך כניסה אחת בלבד?
היי,

אכן כן, כניסה אחת בלבד.

נעמה דור

אם אני נכנס לסין, יוצא מסין לכמה ימים ושוב חוזר לסין למקום אחר,אחרי כמה ימים, האם אני צריך שתי ויזות נפרדות?
היי

אתה צריך אשרה כפולה

נעמה דור

אם אני עוצרת בסין כמעבר ביניים (בטיסת קונקשיון) בדרך ממונגוליה ארצה, האם אזדקק לויזה?
הי

לא נדרשת ויזת מעבר במידה ויש לך מקום מאושר על טיסת המשך ישירה מסין (כזאת שלא עוצרת במקום אחר בסין) והיא יוצאת בתוך 24 שעות. ב 24 שעות אלו אינך יכולה לצאת משדה התעופה.

אלון

אם אני רושם שכרגע אין לי עיסוק זה פוגע בסיכויים שלי לקבל ויזה?
השאלה:
שלום, במבט על הטופס ראיתי שצריך לציין עיסוק וגם מקום עבודה / בית ספר. אני חייל משוחרר, אין לי לא זה ולא זה. מה לרשום? אם אני רושם שכרגע אין לי עיסוק זה פוגע בסיכויים שלי לקבל ויזה? ואם אני רשום שאין לי עיסוק, לרשום: unemployed? זה נראה לא טוב תודה רבה מראש

התשובה:
הי,

אני לא מכיר מישהו שלא קיבל ויזה לסין כי הוא לא עובד, אבל אם אתה ממש דואג תכתוב כל מקצוע שעולה על דעתך – אף אחד לא יבקש ממך להביא הוכחות.

בהצלחה,

אלון

אם אני תושב ישראל אבל גר בארה"ב האם אני חייב להוציא ויזה מהארץ או שאפשר גם בארה"ב? מה הצפי לגבי זמן אם וכאשר… תודה
הי,

לא חייבים לחזור לארץ כדי להוציא ויזה אפשר להוציא מהשגרירות הסינית בארה"ב.

זמן וכו' עדיף להתקשר לשגרירות או הקונסוליה הקרובה למקום מגוריך.

אלון

אם ברשותי דרכון אוסטרי, האם אני זקוק לויזה עבור טיול של חודשיים בסין?
שלום,

למיטב ידיעתינו התשובה היא כן.

צוות האתר

אם הבנתי נכון אז העניין העיקרי בהוצאת ויזת עבודה זה למצוא מקום עבודה מסודר שמסוגל להנפיק את האישורים הדרושים?
השאלה:
שלום רב.

ראשית אלון רציתי להגיד לך המון תודה על ההתייחסות .

אם הבנתי נכון אז העניין העיקרי בהוצאת ויזת עבודה זה למצוא מקום עבודה מסודר שמסוגל להנפיק את האישורים הדרושים .

אז ככה העיר שבה אני רוצה לעבוד זה SHENZHEN הייתי שם כבר מספר פעמיים בעבר ואני הולך להיות שם שוב בשבוע הבא .

בכל אופן אני כרגע עצמאי "בארץ" יש לי חברה לייבוא מוצרים מסין , אני מאוד אוהב את סין ומעוניין לסגור את העסק בארץ ולהקים עסק בעיר SZ

אין לי מושג איזה פורצדורה כרוך כל העניין של פתיחת חברה בסין לתושב חוץ אבל ברור לי שלפני זה אני חייב אישור עבודה , יש לי בעיר אנשי קשר מקומיים אז עם יותר קל אני גם יכול בתור התחלהבשביל להוציא את ויזת העבודה , לעבוד כעצמאי "אך" בתוך חברה מסודרת שכביכול תדאג לי לכל הטפסים הדרושים על מנת להוציא את ויזת העבודה .

כמובן שאני בא לסין על מנת לעבוד בתור עצמאי אך אם הוצאת ויזת עבודה תיהיה יותר קלה דרך חברה שתנפיר לי את האישורים אז אני אשקול את זה אין לי כרגע מושג מה יותר קל וכ"ו

תודה שוב מראש

בהערכה רבה

התשובה:
הי,

אין צורך למצוא מקום עבודה כדי להקים חברה בסין. אין שום קשר בין הדברים.

תוכל להגיע לסין עם ויזת תייר או עסקים ולהתחיל בהליך של פתיחת חברה – זה לא פשוט אבל זרים עושים זאת.

לאחר שתקים חברה וכו' תוכל להוציא לעצמך ויזת עבודה דרכה.

אלון

אם הגשתי ויזה לסין לחצי שנה עם שתי כניסות. זה אומר שאוכל לשהות כל פעם 30 יום ולא יותר משתי שהויות?…
השאלה:
אם הגשתי ויזה לסין לחצי שנה עם שתי כניסות. זה אומר שאוכל לשהות כל פעם 30 יום ולא יותר משתי שהויות? אם אשנה לכניסות מרובות, האם אוכל לשהות בחצי שנה 6 פעמים של 30 יום כל פעם? אם הפקדתי את הדרכון ובוא ביקשתי לחצי שנה 2 כניסות. איך אוכל לשנות לכניסות מרובות?לא מצאתי דרך התקשרות חיצונית עם השגרירות, האם אפשר לבקש שינוי כשמגיעים לקחת את הדרכון? תודה רבה

התשובה:
היי,

אם זאת לך הפעם הראשונה לבקש אשרה לסין לא תוכל לבקש יותר מ – 2 כניסות .

בנוסף, אם כבר הגשת את הבקשה לא ניתן לשנות את הסטטוס שלה באמצע, תוכל להגיש שוב בקשה.

לאחר שניצלת את 2 הכניסות בזמן השהות בסין תוכל להגיש בקשה להאריך (מתוך סין) או לחדש (מחוץ לסין) את האשרה שלך למולטי או לכניסה יחידה.

לא ניתן להתקשר לשגרירות, הם לא עונים לטלפונים.

בהצלחה

נעמה דור

אם יש לי ויזה לסין לשנה תקפה עד חודש יולי 2011, אך הוחלף דרכון עקב בעיה טכנית לפי דרישת משרד הפנים, האם מותר לנסוע לסין עם 2 דרכונים: חדש וישן, כאשר ויזה בישן?
היי,

אני לא בטוחה, כדי להסיר ספק וכדי לא להגיע אל סין ואז להבין שלא אפשרי, מציעה לך להגיע אל השגרירות לבדוק את הנושא.

בהצלחה

נעמה דור

אם יש לי ויזת שתי כניסות לסין ואני נכנס לטיבט (בזמן השהות הראשונה בסין), האם אוכל לחזור לסין עם הכניסה השנייה?
השאלה:
שאלה בנוגע לטיבט –
אם יש לי ויזת שתי כניסות לסין ואני נכנס לטיבט (בזמן השהות הראשונה בסין),
האם אוכל לחזור לסין עם הכניסה השנייה, או שבזמן הוצאת הפרמיט מתבטלת לי כל הויזה,
כולל הכניסה הנוספת?
תודה מראש

התשובה:
היי

לא אמור להיות קשר בין זה לזה… לטיבט אתה צריך בנוסף לאישור אשרה הרגיל גם פרמיט מיוחד לכניסה אל סין.

יום טוב
נעמה דור

אלון שגיב, נעמה דור הבהרה
עשינו מהפכה - כאן יכולה להיות המודעה שלך
אם לא תפרסם - איך יבואו

צור קשר

יש לכם משהו להגיד לנו? כיתבו לנו ונשמח לשמוע.