האם צריך ויזה לשנחאי?

שלום, יש לי מספר שאלות לגבי ויזה לסין לתיירים (סוג L):
1.
האם ניתן לקבל ויזה ליותר מ-30 בתוך סין מראש, כלומר מלכתחילה ויזה ל-90 יום?
2. עד כמה נפוצות תחנות המשטרה הללו בסין שעוסקות בהארכת הויזה?
האם הן ממוקמות רק בערים הגדולות או שמא נתן למצוא כמה במחוזות וכפרים נידחים יותר?
3. איך בדיוק מתנהל תהליך הוצאת הויזה מהארץ? עלי להגיע בפעם הראשונה לשגרירות סין
בישראל ולמסור את הדרכון שלי ואז לחזור כעבור שבוע לאסוף אותו?
יש אפשרות לשלוח אותו אלי חזרה עם שליח?

התשובה:
היי

באשרת תייר רגילה לא ניתן לקבל כניסה מורחבת של יותר מ – 30 יום,
אפשר לנסות זאת דרך אשרה כפולה כלומר עם 2 כניסות. האישור תלוי בשגרירות עצמה.

הארכת האשרה נעשית בתחנות משטרה מקומיות שעוסקות גם בנושא זה.
עדיף להגיע אל תחנה בעיר מרכזית שהיא יותר מורגלת בנושא האישורים והתהליך יהיה מהיר יותר.

התהליך בארץ יכול להעשות בצורה אישית על ידי הגעה שלך כדי להגיש את הדרכון והטפסים
(בשעות הקבלה) וכמה ימים אחרי להגיע שוב (בשעות הקבלה של מח' האיסוף) כדי לאסוף את
הדרכון והאישורים ולשלם עבור האשרה.
השגרירות לא מתעסקת בנושא שליחויות ועליך להגיע בצורה עצמאית.

אופציה נוספת היא להנפיק את האשרה בעזרת סוכן שיכול לסייע לך בנושא.

בהצלחה
נעמה דור

מעוניינת לדעת אם אני צריכה ויזה לשנחאי, ואיך אני מבצעת את הפרוצדורה להוצאת ויזה?
שלום,
אכן, יש צורך בויזה לשנגחאי.

מידע נוסף לגבי האשרה לסין תוכלי למצוא בדף הבא:

?CategoryID=738

בהצלחה,

צוות האתר

מרגע הנפקת הויזה, מתי התוקף שלה מתחיל, מרגע הוצאתה או מרגע הכניסה לסין? התכנון שלי הוא לטייל בהודו לפני סין האם יש אפשרות להנפיק שם ויזה או שעדיף לקחת טיסה להונג קונג ולהוציא כבר שם?
שלום,
מרגה הנפקת הויזה יש לך שלושה חודשים עד שתוקפה יסתיים. באותם שלושה חודשים ניתן להיכנס לסין (כניסה אחת או שתיים, תלוי בויזה) לתקופה של חודש לכל כניסה.

מידע נוסף תוכלי למצוא בדף הבא:

?CategoryID=738

צוות האתר

משפחתנו המורחבת (כארבע עשרה איש) מעוניינת לצאת יחד בעוד כשנה וחצי לשנת לימודים בסין. ויש לנו מספר שאלות
השאלה:
משפחתנו המורחבת (כארבע עשרה איש) מעוניינת לצאת יחד בעוד כשנה וחצי לשנת לימודים בסין.
המטרה היא שהילדים הקטנים ילמדו סינית ואת תרבות סין.
לגדולים יש תכניות שונות גמישות ומגוונות (לימודי פוסט דוקטורט, לימודי סינית, שהייה חופשית כתייר ואף עבודה בהדרכת תיירים ישראלים).
האם מומלץ לנו להגיש כקבוצה בקשה לשגרירות או כמשפחות נפרדות? איזו ויזה לבקש?
האם הסינים מעודדים יוזמות מהסוג שלנו?
אנחנו מתחייבים לעזוב את סין בתוך שנה.
בנוסף, היות ואנחנו בגישושים ראשוניים, נשמח לשמוע המלצות באשר לאזור אליו מומלץ להגיע
(כמה שיותר מפותח אבל לא מזוהם, מעניין, זול וכו'…).
תודה.

התשובה:

היי רביד

וואו על הרעיון! וגם וואו על השאלה!

בעקרון הסינים לא מחלקים אשרות למשך זמן ארוך כל כך.

אם הנסיעה היא סביב לימודים יש להביא אישורים ממוסד הלימודים (ההנחיות נשלחות על ידי מוסד הלימודים).
הפרוצדורה מצריכה טופסולוגיה רבה יותר ומאפשרת אישור ראשוני שאותו אתה משנה בתחנת המשטרה המקומית כאשר מגיעים.
לא יודעת מה המשמעות לגבי בני משפחה שמתלווים צריך לבדוק את זה ספציפית איזה סטטוס של אשרה הם יכולים לקבל.

למטרת עבודה במקום – אין אישורים כאלו. אם מדובר על עסקים במקום יש סיכוי אך צריך להביא מכתב משותפים עסקיים במקום או הפנייה ממקום העבודה שלך

הצעתי בנושא אשרה היא להגיע לשגרירות הסינית ולבדוק מול הפקידים במקום את הנושא הזה.
יש סיכוי שזה לא יסתיים בפעם אחד ותצטרך לקבוע פגישה עם מישהו יותר גבוהה בדרגה ולבדוק את הנושא איתו. סבלנות דרושה!

מבחינת מקום מגורים, האופציות הן רבות, מציעה להתחיל לקורא על כל מיני ערים או מקומות מרכזיים לתיירים ומתוך זה לצמצם אפשרויות.
אני לא יודעת את הגילאים של בני המשפחה אך צריך להביא בחשבון נושא של בריאות ונגישות למרכזיים הקשורים בנושא,
עניין כולל לנוסעים, תעסוקה יומיומים ובכלל, נגישות לחברה בת גילכם או דברים שהסוג שיכולים להביא אתכם להחלטה בנושא.
יש סיכוי שהשיקולים שציינת למטה יסתרו אחד את השני… כרגע עולה לי בראש ליג'יאנג שבמחוז יוננאן, מוזמן לבדוק

בהצלחה רבה, חוויה שלא תשכח לכל בני המשפחה!!

נעמה דור

 

מתי שגרירות סין סגורה ומתי במהלך החודש כן נוכל לבוא להוציא את הויזות, וכמה זמן לוקח להן להיות מוכנות, ומה חוץ מדרכון וכרטיס טיס צריך להביא?
היי,

השגרירות נמצאת בחופשים משום חגי ישראל אך חוזרת לעבודה רגילה בסוף אוקטובר.

לקבלת האשרה יש להגיש:

דרכון

צילום דרכון

טופס מלא

תמונת פספורט

מסלול טיול

כרטיסי טיסה

הזמנה להופעה או פרסום של הנושא יכול לסייע לאישור והליך חלק יותר

להשתמע

נעמה דור

 

מתכנן טיול של 3 שבועות באסיה עם טיסה לSHANGHAI הפלגה מSHANGHAI וחזרה לSHANGHAI טיסה לHONG KONG טיסה לBEIJING וחזרה הביתה אבקש לדעת סוג הויזה הנדרש
היי

נשמע שאתה צריך 3 כניסות. לא קיימת אשרה כזאת. תצטרך להגיש בקשה על אשרה כפולה ובזמן היותך בהונג קונג תצטרך לטפל בהנפקת אשרה נוספת.

אם תרצה את עזרתי בהנפקת האשרות או בארגון שירותי הקרקע בתוך סין אתה מוזמן ליצור קשר

יום טוב
נעמה דור

Mobile: +972-52-8882611
Tel: +972-777882611

נאמר לי ע"י סוכנת הנסיעות שיש צורך בהצגת תלוש מזכורת מקורי כולל חתימה ממקום העבודה שלי. האם הדבר נכון ומחייב?
היי,

מעולם לא שמעתי על הגשת מסמכים אלו לשם הנפקת אשרה לסין. בקשי הסבר מדוע יש להגיש זאת .

להשתמע

נעמה דור

ניסיתי למלא את השאלון לבקשת ויזה על המחשב, אבל אני לא יכול להדפיס על המחשב. מה עושים? ממלאים בעט? תודה רבה מראש עבור התשובה
שלום,

את הטופס מדפיסים וממלאים בכתב יד.

את כל החומר מגישים בשגרירות, ראה מידע בדף הבא:

http://www.china.co.il/?CategoryID=738

צוות האתר

נמצא בטוקיו עם כרטיס לבייג'ין, לשהייה של 3 ימים, ללא ויזה. מה עושים? האם ניתן לעשות ויזה במקום?
הי,

שלושה ימים תצטרך לעשות ויזה בטוקיו.

ראה פרטים כאן:

http://www.china-embassy.org/eng/hzqz/zgqz/t84242.htm

אלון

סוכן הנסיעות אמר לי שהרשויות מחייבות את תחילת הטיול בבייג'ין. האם זה נכון? ומדוע יש צורך לציין את מסלול הטיול כאשר מבקשים ויזה?
היי

להכנס אל סין רק דרך בייג'ינג, זאת המצאה חדשה ומעניינת!!!
אין חובה להתחיל את הטיול מנק' מסוימת, אפשר להתחיל מכל נקודה שאליה יש טיסה בינלאומית או הגעה אחרת שאפשרית, למשל יבשתית.

ציון מסלול הטיול זאת דרישה של השגרירות הסינית כדי לעשות מעין רישום על המצאותך במדינה.

בכל נקודה שאליה תגיעו יהיה רישום דרך המלון שמיישר את המסלול מול הזמנת המקור. אין בעיה לשנות מסלולים גם במהלך הטיול.

יש טענה שאומרת שכך גם יודעים על המקומות היותר פופולריים לתיירות ובהתאם לכך ישנה השקעה במקום, אולי…

אם תרצה את עזרתי בהנפקת האשרה אתה מוזמן ליצור קשר
יום טוב
נעמה דור

אלון שגיב, נעמה דור הבהרה
עשינו מהפכה - כאן יכולה להיות המודעה שלך
אם לא תפרסם - איך יבואו

צור קשר

יש לכם משהו להגיד לנו? כיתבו לנו ונשמח לשמוע.