האם צריך ויזה לסין בטיסה לויאטנאם?

שלום. האם צריך ויזה לסין בטיסה לויאטנאם כשנוחתים בסין פקינג רק למעבר לטיסה אחרת להנוי ויאטנאם? תודה
היי,

האם אתה שואל האם צריך אשרה כאשר נוחתים בסין וממשיכים הלאה ליעד אחר?

אם הטיסה שלך מגיעה אל בייג'ינג עם חברת תעופה אחת ואתה צריך לאסוף את המזוודה שלך ולעשות צ'ק אין לטיסת ההמשך בחברה אחרת, אז כן, אתה צריך לעשות אשרה לסין, אפשר לעשות אשרת מעבר אבל היא יוצאת יותר יקרה מאשרה רגילה.

אם הבנתי לא נכון אז אנא הבהר את שאלתך.

יום טוב

נעמה

שלום. לבעלי ולי יש ויזת עבודה בסין. לפני 3 חודשים חזרתי לישראל כדי ללדת (יש לנו בת חודש). עכשיו אני רוצה לחזור לסין יחד עם בת שלי…
השאלה:
שלום. לבעלי ולי יש ויזת עבודה בסין. לפני 3 חודשים חזרתי לישראל כדי ללדת (יש לנו בת חודש). עכשיו אני רוצה לחזור לסין יחד עם בת שלי. בשגרירות סין נתנו לה ויזה Z ואמרו שתוך חודש אני אוכל לשנות אותה לויזת עבודה. איזה מסמכים אנחנו צריכים להביע מישראל כדי לעשות זאת (שמעתי שאנחנו צריכים להביא מסמך הוכחה שהיא הבת שלנו). מה בדיוק אני צריכה להביא ומאיפה. תודה רבה מראש.

התשובה:
היי,

את צריכה לפנות לשגרירות כדי לשאול אותם אילו מסמכים הם מבקשים שתביאי, הדברים משתנים לפי שיקול דעתם.

אפשר גם לפנות למקום העבודה בסין כדי שיעדכן אתכם בפרטים הרצויים.

בהצלחה ומזל טוב לכם.

נעמה דור

שלום. רציתי לדעת האם יש קשיחות לא רגילה לגבי הוצאת ויזה? האם אני יכול לעשות זאת בעצמי? האם יש צורך בהוכחה של קנית כרטיס ? תודה רבה!!
שלום,

אין קשיחות מיוחדת אתה יכול לעשות זאת בעצמך. לא נתקלתי מעולם בדרישה להציג כרטיס טיסה תמורת הויזה.

טיול נעים

אלון

שלום… אני כרגע נמצא באוסטרליה ואני צריך ויזה לסין. מפני שהויזה הקודמת שהייתה לי פג לה התוקף, איך אני כישראלי עם דרכון ישראלי מוציא ויזה לסין במלבורן אוסטרליה?
שלום,

למיטב ידיעתינו יש צורך לגשת לשגרירות סין באוסטרליה.

צוות האתר

שמעתי שויזה לסין אורכה הוא רק חודש, האם זה נכון? ואם כן אז אפשר להאריך? מטרתי היא לנסוע לסין לתקופה קצת יותר ממושכת של שלושה חודשים, מה צריך לעשות?
היי,

אכן כן, האשרה היא למשך חודש ימים של שהות במסגרת של 3 חודשים.

כדי לקבל אשרה ארוכה יותר אפשר להגיש בקשה לאשרה עם 2 כניסות ושכל כניסה תהיה ארוכה יותר, לשם כך צריך להוסיף מסלול טיול טנטטיבי.

אופציה שניה היא לצאת עם אשרה רגילה ולאחר שתרשם למוסד לימודי תוכל לקבל מהם את האישור ולגשת לתחנת משטרה כדי לשנות את הסטטוס שלך בסין.

להשתמע

נעמה דור

שמעתי שעכשיו יש צורך בבדיקות רפואיות על מנת לקבל ויזה. האם ויזת עסקים שהיא עדיין תקפה האם לאור הדרישה החדשה צריך להוציא ויזה חדשה?
היי,

אם יש לך אשרה שהיא תקפה מבחינת הזמנים אין צורך להנפיק אשרה חדשה. כאשר תוקפה של הקיימת יסתיים ותרצה להוציא אשרה חדשה תצטרך להוסיף את טופס הבריאות שכבר בשימוש מעל שנה ליתר המסמכים.

זהו טופס פשוט שאתה ממלא בצורה עצמאית

יום טוב וגשם נעים

נעמה דור

שני אנשים סיניים הנמצאים כעת בירדן ורוצים להכנס לישראל לירושלים, האם הם זקוקים לאשרת כניסה (ויזה) לישראל?
היי,

בהחלט צריכים!

נעמה דור

תודה אלון, מדריכת הקבוצה אמרה שלהחליף בבנק מאד מסורבל ולכן יש להחליף רק במלון, אני לא מבינה זאת?
הי,

מניסיון כמדריך טיולים אני יכול להגיד שהיא צודקת. מדובר בזמן בלבד והזמן הזה הוא שלך. להחליף במלון לפני ארוחת בוקר או ערב לוקח כמה דקות אבל לחפש בנק, להגיע אליו עם קבוצת תיירים גדולה, לעמוד בתור ייקח לפחות שעתיים, וכל זאת בשביל להחליף מאה דולר.

המלון היא אופציה טובה.

אלון

תוך כמה זמן ניתן לקבל ויזה לסין?
שלום,

התהליך לוקח כארבעה ימים.

צוות האתר

אלון שגיב, נעמה דור הבהרה
עשינו מהפכה - כאן יכולה להיות המודעה שלך
אם לא תפרסם - איך יבואו

צור קשר

יש לכם משהו להגיד לנו? כיתבו לנו ונשמח לשמוע.