האם ניתן להדפיס ויזה ולמלא בכתב יד?

המשך שאלה על מילוי הטופס. ברור לי שעלי למלא את כתובתי ואת פרטי המעסיק שלי אבל בהמשך יש שאלה על פרטי איש קשר בסין – מה עלי למלא בסעיפים אלו?
היי,

אין צורך למלא פרטים אלו.

נעמה דור

הנסיעה שלי ב23 ליוני. מתי אפשר להגיש את המסמכים לקבלת ויזה. חודש לפני או אפשר יותר ? ומה עלות של ויזה?

היי

אפשר להגיש כבר עכשיו את הדרכונים והטופסולוגיה הנילוות. האשרה תקפה ל – 3 חודשים מהנפקתה לכניסה אחת של עד 30 יום.

אפשר להגיש את האשרה לבד ואז להגיע פעת אחת להגשה ופעם שנייה לאיסוף ותשלום או לעשות זאת דרך סוכן.

יום טוב
נעמה דור

השאלה:
שלום רב, ברצוני לדעת, במידה ואני מתכנן לבקר בטאיואן בזמן ביקורי בסין, האם הכניסה לטאיואן דורשת ויזה מיוחדת? (לאור העובדה שאינה עצמאית, אני מניח שאין לה שגרירות/קונסוליה בישראל) בנוגע לסין – אני כבר מתכנן לבקש בשל כך ויזה עם 2 כניסות. רוב תודות.

התשובה:
היי,

כנס לאתר הבא וצור קשר עם הקונסוליה הטאיואנית

http://taiwan.visahq.com/embassy/Israel/

יום טוב

אלון

השאלה:
שלום! אחרי התואר אני מתכוונת לטוס לסין ולעבוד שם שנה או יותר. השאלה שלי היא האם חייב להוציא ויזת עבודה. אם עדיין אין לי משהו ספציפי בו אני אעבוד, רוצה להגיע לשם ואז לראות מה מו איך. האם זה אפשרי? חייב להוצאי ויזת עבודה?

התשובה:
הי,

עבודה בסין מצריכה ויזת עבודה וויזת עבודה מצריכה מציאת עבודה. ראה תשובות קודמות שלי בנושא באתר.

בהצלחה,

אלון

השאלה שלי היא כזאת אזרח אמריקאי צריך ויזה לסין?
תשובה:

היי יוני

כל דרכון צריך אשרה אל סין. המחיר עבור דרכון אמריקאי הוא גבוה יותר מדרכון ישראלי

יום טוב

נעמה דור

השאלה:
הלו אלון, אני וחברה שלי טסות בתחילת אוקטובר פחות או יותר למסלול שדיברת עליו כ"מסלול הקלאסי". אנחנו מתכננות משהו כמו חודשיים בסין ומשם לצאת לויאטנם. השאלה שלי היא לכמה זמן לעשות ויזה לסין? וכמה כניסות לעשות, אם אחרי ויאטנם אני מתכננת להמשיך לפיליפינים – ובנוסף, מאיפה לטוס לפיליפינים? הונג קונג או ויאטנם?
העניין הוא שאנחנו רוצות לחזור גם מסין ,כלומר אחרי כל הטיול לחזור בקיץ לסין ולעלות למונגוליה או לטייל בצפון מערב.

אז אני צריכה בעיקרון 2 כניסות. לא?

תודה מראש

התשובה:
הי,

אם את לא מתכוונת לחזור לסין הרי שתוכלי לעשות ויזה עם כניסה אחת לחודש (ובמידה ויתנו לחודשיים) ולהאריך בסין לחודש נוסף.

במידה ואת מתכוונת להיכנס לסין פעמיים אז את צריכה שתי כניסות. שווה לתאם את החזרה דרך הונג קונג שם יהיה קל יותר להוציא את הויזה.

טיסה לפיליפינים תוכלי לעשות מויאטנאם או מהונג קונג-תלוי איפה את נמצאת על המסלול.

אלון

השאלה:
שלום, השאלה שלי מורכבת מכמה שאלות: נכון להיום- 1. האם אני יכול להוציא מהארץ ויזת תייר לחודשיים או 3 חודשים. 2. האם אני יכול להוציא ביתר קלות ויזה ל 3 חודשים בהונג קונג. 3. האם מכתב שאומר שאני נמצא בקשר עסקי עם חברה סינית יספיק לי על מנת להוציא ויזת עסקים F ל 3 חודשים או יותר? אשמח לתשובה מעודכנת לתקופה הנוכחית. תודה מראש

התשובה:
שלום,

לפי המידע שיש בידי כרגע אם ברצונך להוציא אשרת תייר ארוכה ליותר מ – 30 יום אתה צריך להגיש בקשה לאשרה של 2 כניסות למשך חצי שנה ולבקש שכל כניסה תהיה בת 60 יום. זאת הדרך היחידה שאפשר כרגע להוציא אשרה ארוכה יותר מ – 30 יום לכניסה יחידה.

אופציה שנייה היא להיכנס עם אשרה רגילה ולנסות להאריך אותה במהלך השהות שם אבל זה יכול להיות בעייתי מאד ולערב סכומי כספים דימיוניים מדי.

בנוגע לאשרה בהונג קונג אני לא יכולה לענות לך משום שבעקרון הם פועלים תחת אותם חוקים אבל דברים משתנים בלי לעדכן מראש. אני מעריכה שהתנאים הם זהים לאלו שבנציגות בישראל.

בנוגע לאשרה העסקית אני לא יכולה לעזור זאת התנהלות מול השגרירות עצמה וכדי שתברר איתם ישירות, לדעתי הדרך היא קשה בנושא.

אם תרצה אוכל לעזור לך בהנפקת אשרת התייר.

בכל מקרה בהצלחה

נעמה דור

השגרירות סגרה לפני כרבע שעה והיא תשאר סגורה עד ה-7 לאוקטובר עקב החגים שלהם… אני צריך לשלוח מוהל באופן דחוף לפני שבת… יש משהו לעשות?
שלום,
שווה לבדוק אולי כדאי לשלוח את המוהל – נניח להונג קונג, ושם להוציא ויזה לסין בסוכנות הבאה:

http://www.jta.biz/chinavisa/china_visa.htm

בכל מקרה את כל המידע בנושא ויזה לסין תוכל למצוא בדף הבא:

?CategoryID=738

בהצלחה,

צוות האתר

התוכנה במחשב שלי לא מאפשרת לי למלא את הטופס של הויזה במחשב. אני יכולה להדפיס אותה ולמלא בכתב יד?
שלום,

בהחלט.

צוות האתר

השאלה:
שלום,

נדרשת לי ויזה לסין לתקופה של 3-4 חודשים במהלכם אתגורר בסין אך לא אעבוד בחברה סינית.

מה הן האפשרויות? אני מעדיף להמנע מיציאה וחזרה לסין ככל האפשר.

תודה מראש

התשובה:
שלום,

בהונג קונג נותנים ויזה לחודשיים עם שתי כניסות (לאחר חודש יש לצאת מסין ולהיכנס שוב). לא ברור מתי הם יחזרו לתת ויזה לחצי שנה עם כניסות מרובות. בכל מקרה, אם תביא מכתב הזמנה מחברה בסין, תוכל לקבל בארץ ויזה לסין לחצי שנה עם כניסות רב פעמיות.

אלון

אלון שגיב, נעמה דור הבהרה
עשינו מהפכה - כאן יכולה להיות המודעה שלך
אם לא תפרסם - איך יבואו

צור קשר

יש לכם משהו להגיד לנו? כיתבו לנו ונשמח לשמוע.